Rezygnacja z pracy |
Autor |
Wiadomość |
KuKsU
|
Wysłany: 2018-09-06, 13:10 Rezygnacja z pracy
|
|
|
Stało się. Muszę zrezygnować z pracy.
Do chwili obecnej udawało mi się ogarniać pracę. Najpierw zmieniłam jej charakter (zakres obowiązków), później jej wymiar, a teraz muszę ją zostawić. Niestety wróciłam z urlopu i przy próbie pokonania zwykłego dystansu raczyłam się przewrócić. W pracy nie mam wózka, chodzika, czy kijów. Wąskie przejścia ułatwiają chodzenie. Mój upadek i rozbicie4 głowy widziało sporo osób. Nie będę zagrożeniem i złożyłam wypowiedzenie.
Ja lubię moją pracę. Źle mi z tym. |
|
|
|
 |
Ela

|
Wysłany: 2018-09-08, 20:02
|
|
|
Dobrze zrobiłaś. Ja mam tylko schody. Są samochody niezbyt drogie, osiągają prędkość do 40 km tylko. Trzeba mieć prawo kjazdy kat Am. Też dwie kule łokciowe mogą zabezpieczyć, ale trzeba dobrze się na nich nauczyć chodzić. Można też chodzić z chodzikiem, ale te pomoce wymagały, u mnie :) przełamania się. mówię o kulach, bo chodzik mam w domu i używam go do celów transportowych. |
_________________ Ela
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
— Jan Paweł II |
|
|
|
 |
Beata Murawska

|
Wysłany: 2018-09-10, 07:58
|
|
|
Myślę że w końcu nadejdzie u każdego ten czas że pożegna się z pracą a najgorsze jest to że co niektórym ona sprawiała przyjemność Ja osobiście miesiąc temu sprzedałam samochód żal okropny lubiłam jeźdźić ale nie czułam się w nim komfortowo mam skuter dla inwalidy i nim poruszam się wszędzie chodzik u mnie to podstawa bez niego nigdzie się nie ruszam nie ryzykuję upadku nie umiem korzystać z kul ani kijków też do wszystkiego trzeba się przekonać także życzę powodzenia i pozdrawiam będzie dobrze bez tej pracy dasz radę |
_________________ Bea
Nie w tym rzecz ile przed nami upadków,ale ile razy będziemy mieli siłę wstać wstaniemy ... |
|
|
|
 |
Beata

|
Wysłany: 2018-09-10, 09:18
|
|
|
Dasz radę Aga , powodzenia |
_________________ Pozdrawiam Beata |
|
|
|
 |
Marcin Ł
Administrator
|
Wysłany: 2018-10-10, 09:13
|
|
|
Aga
U nas w Stowarzyszeniu jest pracy dużo więc jak tylko chcesz to czasu będzie Ci brakować.
Zresztą jedno zadanie już dostałaś :)
Praca oczywiście za free ale ile satysfakcji |
_________________ Nie jestem chory ale staram się pomagać
 |
|
|
|
 |
|